Skip to content

Livskraft Coaching

Når du ikke kan se vejen foran dig

Ved du, hvad det næste skridt er på din karrierevej, eller føler du, at du sidder lige så fast som et par gummisko i en mudderpøl?

Uanset, om du er typen der lægger karriereplaner fem år ud i tiden, eller den der skifter job, når dit hjerte leder dig i en ny retning, så kan du opleve at blive i tvivl om, hvor du nu skal hen. Måske kan du selv mærke, at du ikke længere er det rette sted, men du har mistet troen på dig selv og kan ikke se, hvor du kan komme til at bruge dine kompetencer. Måske tvinger ydre omstændigheder dig væk fra noget, som er godt og som du aldrig kunne forestille dig at forlade. Måske føler du, at tiden er løbet fra dig og du kan ikke længere se, hvor der kan være plads til sådan en som dig.

Resultatet er det samme: når du tænker på din fremtid, er den uklar, som at være på åbent hav og ikke se andet end tomme horisonter, så langt øjet rækker.

Det kan både være frustrerende og skræmmende, når vi mister vores vision for, hvor vi gerne vil hen. Når vi ikke kan forestille os målet, kan vi heller ikke forestille os de skridt vi skal tage, for at komme derhen. Vi bliver handlingslammede, hvilket kun øger følelsen af at være udenfor kontrol og sidde fast.

Vi bliver derfor nødt til at starte et andet sted, for at løse problemet.

I stedet for at fokusere på det mål, som du ikke kan se, så start med det du ved. Hvad vil du gerne give mere plads til i dit liv? Hvad får dig til at smile, selvom det er regnvejr og din cykel er punkteret? Hvornår oplever du, at dit (arbejds)liv giver allermest mening?

Vær åben overfor kontroversielle svar. Det er muligt, at du kun har brug for små justeringer, men det kan også være, at din tvivl er et kald på at gentænke dit arbejdsliv.

Hvordan kan jeg som coach hjælpe dig?

Jeg kan hjælpe dig med at stille de rette spørgsmål og udfordre dig, så du igen kan se din fremtid for dig. Måske vil du opleve, at dine tanker stadig peger i tusinde retninger og er forvirrede, men jeg kan hjælpe dig med at få struktur på dine overvejelser og udvælge de vigtigste, som du kan gå videre med, indtil du igen, tydeligt kan se dine næste skridt, din vej og dit mål.

Hvis du kan genkende dig selv, i denne beskrivelse og føler, at du har brug for hjælp til at genfinde din vision, skabe et overblik eller lægge en plan for din videre færd, er du velkommen til at kontakte mig.

Kontakt mig for at bestille tid